Категорії Інформація
Каси Додати подію
17 серпня 2021

Чёрный квадрат "25 минут ДО и После секса"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Літній Театр «GORSAD»
м. Одеса, вул. Дерибасівська

Про подію

“25 хвилин до і після сексу” в Одесі!

17 серпня 2021 року в Літньому театрі GORSAD відбудеться неймовірна комедія “25 хвилин до і після сексу” в Одесі від театру “Чорний квадрат”. На вас чекає приголомшлива вистава про це для дорослих. Зазвичай, щоб подумки  сказати “так” чи “ні”,  двом дорослим людям вистачає кілька миттєвостей.  А от потім починається найбільш цікаве. Кружляння навколо, флірт, натяки, жарти... 25 хвилин, які визначать успіх справи чи навпаки. Але, який би не був секс, залишається питання: “що далі”?  Що думати? Про що говорити? Що відчувати? Як позбутися ніяковості і невпевненості, яка може виникнути після “першого разу”, навіть у досвідчених партнерів. Як прожити ці довгі 25 хвилин після?

Комедійна вистава театру “Чорний квадрат”

Секс у нашій виставі не самоціль. Це спроба пізнати і зрозуміти себе та інших. Відчути, що страшно буває не тільки тобі, а й людині поруч. Що на неї теж тисне купа упереджень і комплексів, яких не позбудешся після однієї ночі. І почуття гумору тут не завадить всім учасникам процесу.

Щоб потрапити на виставу “25 хвилин до і після сексу” в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в Міському саду шукайте на нашому сайті.

Куди запросити дівчину в Одесі? На виставу “25 хвилин до і після сексу”!

  1. Смішно і життєво
  2. Пристрасно і романтично
  3. Неймовірне побачення

В ролях:

  • Ірина Гатун
  • Володимир Шумко
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код